Učitavanje...

Centar Supernova Koprivnica dio projekta 'Volimo volontiranje'

02. rujna 2019.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica uspješno završio projekt 'Volimo volontiranje' koji je okupio 97 volontera i pomogao 308 obitelji. U sklopu projekta provedene su razne edukacije i radionice kako bi volonteri, koordinatori volontera i partneri mogli na efikasan način provoditi aktivnosti projekta.

Akcije prikupljanja donacija provedene su u trima trgovačkim centrima među kojima je i centar Supernova Koprivnica. Ukupno su provedene 42 akcije, na kojima je prikupljeno 9910 komada hrane i 1564 komada higijenskih potrepština u ukupnoj vrijednosti od 71.022 kn. Zahvalnica centru Supernova Koprivnica na sudjelovanju u ovoj hvalevrijednoj akciji uručena je upraviteljici centra Supernova Patriciji Tkalčec.

Akcije prikupljanja donacija provele su se i u školama u kojima je prikupljeno 1533 komada hrane i 241 komad higijenskih potrepština ukupne vrijednosti 11.702 kn, 592 kg odjeće te 77 školskih paketa.

Iako je projekt 'Volimo volontiranje’, volonteri će i dalje prikupljati hranu u trgovačkim centrima te će nastaviti pomagati obiteljima u socijalnoj potrebi donacijama iz Socijalne samoposluge GD CK Koprivnica. 

Više informacija saznajte na poveznicama: 

Grad Koprivnica

Grad Koprivnica - Facebook


Sve novosti
Pratite nas