Učitavanje...

U trgovačkom centru Supernova prikupljeno 120 kilograma hrane i 94 komada higijenskih potrepština

17. lipnja 2019.

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u subotu 15.lipnja 2019. godine organiziralo i provelo redovnu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u shopping centru Supernova Koprivnica koje se već 5 godina provode jednom mjesečno.

Ukupno je prikupljeno 120 kilograma raznih prehrambenih namirnica te 94 komada higijenskih potrepština uz veliku pomoć volontera koji su dijelili letke s popisom namirnica koje su potrebne i prikupljali donacije od kupaca. 

Sve donacije Koprivničana, koji su i ovaj put bili široke ruke, bit će podijeljene korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. 

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica još jednom zahvaljuje svima koji su podržali ovu akciju, a posebno na donacijama kojima su omogućili da i dalje nastave pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovim putem također pozivaju sve one koji žele donirati prehrambene namirnice, ili higijenske potrepštine, a nisu bili u mogućnosti doći u shopping centar Supernova Koprivnica, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Akcija je organizirana u sklopu projekta “Volimo volontiranje”  financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole “Đuro Ester”, “Braća Radić” i “Antun Nemčić Gostovinski” te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije “Rad na dar”.

*nositelj zbirke pt@m2.co.at

Sve novosti
Pratite nas