Učitavanje...

Nagradni natječaj: Nagrađujemo najljepše pismo Djedu Božićnjaku!

07. prosinca 2018.

Draga djeco, ovih blagdana centar Supernova Colosseum nagrađuje vašu najljepšu želju! Napišite pismo Djedu Božićnjaku, ubacite ga u sandučić koji se nalazi pored kućice s poklonima u centru i osvojite super poklon-paket u vrijednosti 500 kn. Nagradu će osvojiti najsimpatičnije dječje pismo prema izboru našeg žirija.

Sandučić je za dječje želje i pisma otvoren do 19.12.2018., a ime dobitnika ili dobitnice objavit ćemo na Facebook stranici centra Supernova Colosseum u petak, 21.12.2018.

Dobitnik će svoju nagradu primiti u subotu, 22.12.2018. u centru Supernova Colosseum, a super poklon uručiti će mu / njoj Djed Božićnjak glavom i bradom.

Nagradni natječaj traje do 19.12.2018.

Sretno!

Fond nagrada: poklon-paket u vrijednosti 500 kn

Detalje natječaja, kao i obavijest o obradi osobnih podataka pogledajte detaljnije u nastavku:

Pravila natječaja:

1.      Priređivač natječaja pod nazivom „Najljepše pismo Djedu Božićnjaku“ je društvo s ograničenom odgovornošću Supernova Colosseum d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 62, Zagreb. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.

2.      U navedenom natječaju mogu sudjelovati posjetitelji Supernova Colosseum, osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Supernova centra sa svojom užom obitelji.

3.      Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se ubacivanjem pisma Djedu Božićnjaku u sandučić u centru Supernova Colossseum. Žiri će u obzir uzeti dječja pisma ubačena u zadanom roku i na zadanu temu. Nagradni natječaj traje do 19.12.2018.

4.      Dobitnik ili dobitnica će biti proglašena 21.12.2018. na Facebook stranici centra Supernova Colosseum. Nagradu će sretnom dobitniku ili dobitnici uručiti Djed Božićnjak osobno u centru Supernova Colosseum 22.12.2018.

5.      Sudionici su suglasni da se materijali nagradnog natječaja, fotografirana dječja pisma ubačena u sandučić, mogu objaviti na web-stranici i Facebook stranici centra Supernova Colosseum. 

6.      Slanjem odgovora na natječaj Sudionik je suglasan da se svi navedeni osobni podaci koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka (svrhama, razdobljima čuvanja podataka, pravima ispitanika, itd.) prilog su ovih pravila i čine njihov sastavni dio (Prilog – Obavijest o obradi osobnih podataka).

7.      Najsimpatičnija prijava prema izboru žirija osvojit će nagradu: poklon-paket u vrijednosti 500,00 kn.

8.      Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdan razlog.

9.      Priređivač nagradnog natječaja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) predaje netočnih osobnih podataka 2) drugih tehničkih problema.

10.  Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.

https://supernova.hr/supernova2/public/pdf/pravila-privatnosti/hr/slavonski-brod-colosseum.pdf

Sve novosti
Pratite nas