Učitavanje...

Sajam vjenčanja oduševio Brođane

01. travnja 2019.

Više od pedeset izlagača okupilo se prošli vikend u shopping centru Supernova Colosseum na prvom Sajmu vjenčanja  „Slavonia Aurum" u Slavonskom Brodu. Buduće mladenke i mladoženje, ali i svi ljubitelji vjenčanja, tijekom dva su dana mogli razgledati bogatu ponudu lokalnih proizvođača nakita, frizerskih salona, modnih salona za vjenčanice te ostalih usluga neizostavnih u pripremi i planiranju najsretnijeg dana u životu.

Slastice su svakako jedna od važnijih stavki kod planiranja vjenčanja, a na sajmu je ponuda uključivala raznolike kolače, od onih tradicionalnih bez kojih se ne može, pa sve do novih vrsta koje su također bile zanimljive budućim mladencima. Kako bi što jednostavnije organizirali svoj dan iz snova, posjetitelji su na jednom mjestu imali priliku vidjeti ponudu cvijeća, dekoracija, pozivnica, cateringa te salona za uljepšavanje.

Proizvođači nakita nisu zaboravili ni na kume, mame i djeveruše, pa su se na njihovim štandovima mogli naći razni komadi, od onih decentnijih do šarenijih i blještavijih.

Pjesmom i plesom posjetitelje su zabavljale dječje skupine, superpopularni “Mejaši”, a kakav bi to slavonski događaj bio bez glasa Šime Jovanovca koji je uz folklorni ansambl prikazao običaje slavonskih svatova.

Dodatnu zainteresiranost izazvale su i sajamske cijene i kuponi s popustima koji su izlagači pripremili kako bi mladencima barem malo olakšali svadbeno slavlje. 

Sve novosti
Pratite nas