Učitavanje...
DM

Bipa

Bipa

Bipa je prodavaonica s proizvodima za osobnu njegu i brigu o kućanstvu. U njoj možete pronaći sve što je potrebno za savršen izgled i blistav dom, a cijene su vrlo povoljne. Bipa udovoljava svim željama svojih kupaca jer ima široku ponudu proizvoda – ukupno 8000 artikala međunarodnih marki za žene, muškarce, djecu, kućne ljubimce i dom. 

Za svoje kupce osmislila je i vlastite marke kako bi kupnja postala još vedrija i povoljnija. Proizvodi označeni imenom BIPA razvijeni su prema visokim standardima kvalitete, sadržavaju raznovrsni asortiman, a njihove cijene oduševljavaju. Vlastite robne marke LOOK BY BIPA, iQ COSMETICS, b.pretty, little Girl, MY i B.STYLED čine ponudu Bipe tako posebnom. Bipin Fotoshop i novi DigiFilm Maker omogućuju po najpovoljnijim cijenama u trenu izradu digitalnih fotografija vrhunske kvalitete na premium papiru. 

Bipa nagrađuje vjernost svojih kupaca tako što nudi svoj BIPACard koja omogućuje mnogobrojne pogodnosti za članove. Korisnici BIPACarda pri svakoj kupnji mogu više od 70 proizvoda platiti po za njih posebno sniženoj cijeni. Posjetite Bipu i pronađite sve što je potrebno za sjajan izgled, božanski miris i blistav dom!

PRIZEMLJE
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas