Učitavanje...
DM

Cinestar

Cinestar

CineStarove dvorane opremljene su vrhunskom digitalnom tehnologijom pa gledateljima omogućuju pravi užitak gledanja filma na wall to wall platnima, uz zvučne sustave Dolby Digital EX i DTS. Potpuna digitalizacija omogućila je da se zadovolje i najzahtjevniji ljubitelji kinopredstava, a oni željni nove dimenzije zabave mogu se upustiti i u pustolovinu RealD 3D. 

Cinestar je najmodernije i najluksuznije kino u ovom dijelu Slavonije koje  gledanje filma dovodi na potpuno novu razinu. Kristalno čista slika, laserski preciziran zvuk, poseban raspored sjedala, specijalno oblikovano filmsko platno, najnoviji digitalni projektori, 3D-projekcije i najmodernije polarizirane naočale te dvorana izgrađena prema posebnim parametrima, očekuje Vas u najmodernijem multipleksu CineStar. 

Osjetite film u Cinestaru i budite među prvima koji će doživjeti čaroliju slike, zvuka i posebnog ugođaja koji će zavladati u svim četirima dvoranama u City Colosseumu.

OBITELJSKI CINESTAR PAKET 

Filmovi subotom, nedjeljom i praznicima u terminu od 11.01 sati do 16.59 sati.

Moguće kombinacije kupovine su:

2 djece (do 12 godina) + 1 pratitelj
1 djece (do 12 godina) + 2 pratitelj
2 djece (do 12 godina) + 2 pratitelj
3 djece (do 12 godina) + 1 pratitelj
3 ULAZNICE      60,00 KN
4 ULAZNICE      80,00 KN

Više informacija:  http://kids.blitz-cinestar.hr/matineje-i-obiteljski-paketi

Moja CineStar srijeda.

Pogodnost srijedom, kupovina ulaznica za 19,90 kn. Kod za pogodnost zatražite putem web stranice http://www.blitz-cinestar.hr/srijeda/LogInUser.aspx. Moja CineStar srijeda vrijedi cijelu godinu za neograničen broj ulaznica. Za kupovinu ulaznice online ili Stars Club karticom nije potreban kod. Više informacija: http://www.blitz-cinestar.hr/srijeda/LogInUser.aspx

CINESTAR SLAVONSKI BROD KINA S 5 ZVJEZDICA

DRUGI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas