Učitavanje...
DM

Mana

Mana

Kao nova, europska modna marka koja slijedi najnovije trendove, MANA svojim kupcima želi osigurati kvalitetno dizajniranu odjeću. Naši su proizvodi namijenjeni ženama, muškarcima i djeci, a  kreiraju ih francuski i talijanski dizajneri. Čitav asortiman karakterizira odličan omjer kvalitete i cijene, što je vidljivo u ponuđenom izboru elegantne, casual i sportske odjeće, donjeg rublja, čarapa i  posteljnog rublja, koji su odreda izrađeni od kvalitetnih materijala, uvijek u novim paletama boja i uzoraka. 

U svojim muškim i ženskim kolekcijama MANA nudi široki raspon veličina, tako da osobe izvan standardnih konfekcijskih mjera mogu lako naći brojeve za sebe. U našim trgovinama uvijek možete pronaći bogat izbor odjeće za djecu od 4 godine, koju zastupa robna marka Yes by Kids. Donje rublje, pidžame, trenirke, majice, pletivo, hlače, suknje, čarape,  kaputi, jakne izrađeni su od materijala koji djeci omogućuju slobodno kretanje. 

Praktična i trajna, ova odjeća jednostavna je za održavanje, a udovoljava potrebama najmlađih, ali i onih  starijih i zahtjevnijih teenagera. U želji da svojim kupcima omogući još povoljnije uvjete kupnje, MANA je na hrvatsko tržište uvela MANA card program - karticu kojom ostvarujete brojne pogodnosti, poput velikih sniženja i nagrada, odnosno vrijednosnih bonova, koje, nakon tromjesečnih obračunskih razdoblja, šaljemo na Vašu adresu.

PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas