Učitavanje...
DM

Shooster

Shooster

Shooster je vaš omiljeni "sneaker store" koji donosi trendove i predstavlja premium modele najboljih svjetskih brandova. Naši djelatnici su stručnjaci u svojem poslu i savjetima ti mogu pomoći kod odabira. Cilj nam je promocija "sneaker" kulture u Hrvatskoj kao i postavljanje urbanih trendova. Želja nam je biti dom najboljih "sneakera"!

Provjerite našu ponudu brojnih i atraktivnih modela obuće i kapa iz najnovijih kolekcija poznatih marki – Timberland, Nike, Converse, adidas, Puma, Supra, DC, Vans, Air Jordan,  Asics Tiger, Reebok, Skechers, Onitsuka Tiger, Eastpak, New Era i Mitchell & Ness...

Shooster trgovine nalaze se u svim većim hrvatskim gradovima: Zagreb, Split, Osijek, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Rijeka, Zadar, Šibenik, Pula, Varaždin, Zaprešić, Slavonski Brod. Ako više volite kupovati iz udobnosti svoga doma tu je i Shooster webshop sa svim najnovijim kolekcijama i modelima iz naše ponude. 

Odaberite svoje omiljene artikle, ubacite ih u košaricu i u roku do sedam radnih dana na kućni prag dolazi paket s novim članom tvoje sneaker kolekcije. 


PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas