Učitavanje...
DM

Bauwelt

Bauwelt

Prva hrvatska trgovina Bauwelt, za gradnju i dom, otvorena je 7.11.2014. u sklopu trgovačkog centra Supernova Slavonski Brod.

BauWelt – dom po mom

BauWelt je novo ime na hrvatskom tržištu centara s konceptom „uradi sam“. Centar u Slavonskom Brodu prvi je u nizu centara koje BauWelt planira otvoriti u drugim hrvatskim gradovima, prije svega u Varaždinu i Sisku.

Ono po čemu se BauWelt razlikuje od ostalih sličnih centara jest činjenica da se nalazi u sklopu trgovačkog centra Supernova te tako osigurava mjesto za kupnju za sve članove obitelji štedeći time vrijeme kupovine. Jednaki koncept BauWelt će slijediti i u svim ostalim centrima u Hrvatskoj gdje je također, kao i u Slavonskom Brodu, odabrao trgovački centar Supernovu kao partnera.

Asortiman proizvoda je raznolik  - na prodajnoj površini od 5.500 kvadratnih metara u ponudi je preko 30.000 artikala za gradnju, dom i vrt.  Osnovnu ponudu čini  građevinski materijal, rasvjeta, keramika i oprema za kupaonice, aparati i alati za kuću i vrt, vrtne garniture te veliki i privlačni asortiman proizvoda za kućnu dekoraciju s povoljnim cijenama. Posebna se pažnja daje upravo konceptu „uradi sam“ osiguravajući kroz asortiman opremu i alate pomoću kojih krajnji kupci mogu s lakoćom obaviti sve poslove u vlastitom domu i vrtu.

Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas