Učitavanje...
DM

Farmacia

Farmacia

Ljekarnički lanac Farmacia, danas je najveći privatni lanac ljekarni koji posluje u sustavu Atlantic Grupe, vodeće prehrambene kompanije u regiji i značajnog proizvođača u segmentu 'Consumer Healthcare' industrije. 

Asortiman u našim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama birali smo pažljivo, prema našem iskustvu, smjernicama i novostima u suvremenoj medicini, te potrebama naših klijenata. Lijekovi, biljni pripravci i dodatci prehrani zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, imaju dokazanu učinkovitost i neškodljivost, te ih našim klijentima preporučamo u okviru konzultacija uzevši u obzir potrebe, aktualno stanje, uzimanje drugih lijekova i hrane, njegujući individualan pristup. 

Naša je strategija dodanom vrijednošću stvoriti prepoznatljivost na tržištu i našim klijentima pružiti najviši stupanj usluge koju mogu dobiti u segmentu ljekarništva. U ljekarnama i specijaliziranim trgovinama Farmacia primjenjujemo pristup koji rezultira kvalitetnijom i kompletnom uslugom u našim ljekarnama. 

Razvijamo visoko kvalitetne programe za korisnike, poput besplatnih savjetovanja i zdravstvenih kontrola u suradnji sa stručnim i ovlaštenim osobljem - primjerice, mjerenja i kontrole krvnog tlaka, škole nepušenja te sličnih programa o čemu se možete informirati na našim stranicama. 

Savjetujte se s nama i donesimo zajedno odluku o sigurnom i učinkovitom uzimanju ljekovitih pripravaka!

Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas