Učitavanje...
DM

s.Oliver

s.Oliver

s.Oliver je mnogo više od običnog modnog branda. Naši proizvodi oblikuju način života pojedinca i cijele obitelji, istovremeno uzimajući u obzir njihove potrebe i želje. Na taj se način u modi odražava i duh vremena u kojem živimo.
U trgovini s.Oliver kupci mogu birati između tri branda: s.Oliver, s.Oliver BLACK LABEL i QS designed by. 
s.Oliver odlikuju prepoznatljive linije, kreativnost, dinamičnost i usmjerenost na budućnost. s.Oliver je moda za svakoga, odjeća za svaki dan i za svaku prigodu. To je naša misija i tajna našeg uspjeha.
Kolekcije QS designed by  su trendi i urbane. Fokus je na proizvodima od trapera, u svojim kolekcijama nudi i odjeću koja se nosi uz traperice: majice sa zanimljivim printevima, pulovere i veste .
Prestižnu liniju s.Oliver BLACK LABEL odlikuju izvrsni materijali i elegantni krojevi, a namijenjena je poslovnim ženama i muškarcima koji drže do elegancije i kvalitete. Svaka linija godišnje ima 12 kolekcija tako da su najnoviji modni trendovi sigurno zastupljeni. Kolekcije prate jedna drugu tako da svoju garderobu lako nadopunjavate. Modni dodaci poput torbica, remena, novčanika, šalova, marama i cipela čine Vaš styling savršenim.


Optujska 171/A

Optujska 171/B
specijalizirani trgovački centar
II

Optujska 171/C
specijalizirani trgovački centar
I

Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas