Učitavanje...
DM

Amas Bijoux

Amas Bijoux

Hrvatski brend AMAS BIJOUX ima veliki izbor modernog nakita od srebra i zlata, te je najpoznatiji po narukvicama na konopcu sa srebrnim privjescima.

Srebrni nakit Amas posebno je cijenjen radi svoje kvalitete, te velike većine ručnih radova.  Osim vlastitog dizajna, Amas nudi i širok izbor gotovih ogrlica, narukvica te nuašnica od srebra koji se uklapaju u Amas stil;  minimalizam, nježnost  i decentne figure.

Amas nakit ove sezone izdvaja srebrne komade sa pozlatom od osamnaest karatnog zlata kao i popularne “rose gold” pozlate.

Noviteti u Amas asortimanu već su prepoznati na ulicama, te  se već  mogu vidjeti na streetstyle fotografijama i blogovima.

Nova kampanja  pod nazivom “#amaslove” je potaknuta proljećem, tako i tulipani u kampanji  predstavljaju nježnost i vedrinu proljeća. Kolekciju odlikuju i vedre boje, tako da su dostupne i nove boje konopaca za narukvice ; svjetlo plava,  žuta, pastelno roza, zelena te koraljna boja.  

Amas bijoux je zadarski brand koji postoji već pet godina te lagano osvaja domaće  ali i strano tržište.  Iza imena “Amas” krije se riječ ljubav, što Amas znači na izgubljenom jeziku esperanto, a upravo je ljubav prema nakitu i kreativnosti misao vodilja ovog branda. 

Amas nakit možete pogledati i pratiti na Instagram i Facebook profilu pod nazivom Amas bijoux. 

PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.