Učitavanje...
DM

Baby Center

Baby Center

BABY CENTER – SVE ZA RODITELJE I DJECU NA JEDNOM MJESTU 

BABY CENTER trgovine koncipirane su na jedinstveni način da trudnicama, budućim roditeljima te obiteljima s malom djecom ponude najbolji izbor vrhunske opreme za bebe, namještaj za dječje sobice, kvalitetna pomagala za dojenčad i majke, igračke, odjeću i obuću. 

Misija svih zaposenih u Baby Centru je poticanje kreativnog i zdravog razvoja djece. Potpunom uslugom, savjetovanjem te raznolikim izborom kvalitetnih i sigurnih proizvoda Baby Center sudjeluje u sretnom, sigurnom i zaigranom djetinjstvu.  U trgovinama potražite najveću ponudu super igračakaza djecu od rođenja do 99 godina! Čeka vas široka ponuda igračaka za bebe, bicikla,proizvoda za igru na otvorenom, Legića, hit igračaka, likova iz crtića i filmova te super zabavnih društvenih igara. 

Uz igračke za sve generacija, Baby Center ima i  najveću ponudu najkvalitetnijih kolica i autosjedalicasa preko 160 različitih modela za sve dobne skupine. Osim što je zakonski obavezno, korištenje autosjedalice nužno je za sigurnost vašeg djeteta. 

Po prvi puta u ovom dijelu Hrvatske predstavlja se i sasvim novi brand dječje odjeće COOL CLUB. Svaka djevojčica je posebna i zaslužuje posebnu odjeću – udobnu kvalitetnu i veselu. Ako vaši mališani rastu kao gljive, kližu se po koljenima, crtaju rukama i rukavima – sada je prilika da nabavite jedinstvenu dječju odjeću za bebe i djecu do 8 godina.  

Sve članove Baby Center kluba svaki mjesec očekuju posebne akcije i popusti u trgovini, a sve trudnice i buduće roditelje očekuje jedinstvena usluga Porodiljni popust i 11% stalnog popusta na sve potrebno za dolazak novog člana obitelji.

PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.