Učitavanje...
DM

DICTA

DICTA

Od osnivanja, 1996. godine, Dicta je prerasla u jednu od vodećih tvrtki na hrvatskom tržištu za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju satova. Ovlašteni smo uvoznik i distributer za RH vrhunskih, svjetskih proizvođača satova, modnog nakita i remenova.

U novootvorenoj poslovnici DICTA Zadar svoje mjesto će pronaći ekskluzivni švicarski brandovi satova: Oris, Frédérique Constant, Louis Erard, U-Boat; pouzdani i postojani sportski satovi: Bulova i Citizen, kao i modni Breil Milano i Welder. Ponudu poslovnice DICTA Zadar činiti će bogat asortiman modnog nakita: Brosway i Breil, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za satove i nakit, proizvođača Wolf i Rapport, namjenjene za pohranjivanje satova i nakita, od kojih određeni modeli sadrže navijače za automatik satove. Također naša ponuda sadržava i Bulova zidne i stolne satove, te budilice.

Pri odabiru satova i nakita, u svim našim renomiranim poslovnicama, na raspolaganju Vam je stručno, profesionalno i ljubazno osoblje, koje će Vam rado pomoći da odabete upravo ono što Vam je potrebno i odgovarajuće.

Dicta je uvijek nastojala predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja. Vjerujemo da naša dugogodišnja uspješna opstojnost na hrvatskom tržištu, te zadovoljstvo kupaca, potvrđuju da smo u tome i uspjeli, te tako postali tvrtka prepoznatljiva po visokoj razini kvalitete usluge i europskih standarda poslovanja.

Obratite nam se s povjerenjem jer Dicta diktira trendove.

PRIZEMLJE
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.