Učitavanje...
DM

Donat zlatarna

Donat zlatarna

Kroz dugi niz godina, od svog osnutka 1969., zlatarna DONAT profilirala se po nivou usluge i asortimana i postala simbol kvalitete u svojoj branši. Iskustvo i znanje, stil, decentnost i pristup kupcu, pažnja poklonjena svakom detalju, lokacija u centru grada, ukusno uređeni interijer i izložbeni prostor, elementi su na kojima je izgrađena tradicija koja zlatarnu DONAT stavlja na prvo mjesto kad je u pitanju izbor i kupovina nakita.

U našoj ponudi široki je dijapazon nakita od zlata i srebra za sve uzraste i prigode: vjenčanja, krštenja, krizme, rođendane... Posebno se izdvaja bogata ponuda zaručničkog prstenja i vitica, ekskluzivni dijamantni nakit, kao i ručno izrađeni zlatni nakit od 18-karatnog zlata. Izuzetna je pažnja posvećena i velikom izboru narukvica, ogrlica i privjesaka, tako da svatko može naći nešto za sebe, ili za drage osobe, kao vrijedan poklon koji ostaje za sva vremena.
Pored svega navedenog, zlatarna Donat pruža i usluge svih vrsta popravaka zlatnog i srebrnog nakita od strane stručnih majstora, kao i procjenu dragog kamenja koju vrši naše visoko školovano osoblje, s licencom sudskog vještaka za tu vrstu usluge.

PRIZEMLJE
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.