Učitavanje...
DM

Lonci & poklopci by Bajde

Lonci & poklopci by Bajde

Lonci&poklopci by Bajde su lanac trgovina za kulinarstvo u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Ljubljani. Bogata ponuda posuda i posuđa, pribora za jelo, kuhinjskih uređaja, pomagala i opreme za kuhanje. U našoj ćete ponudi vrhunskih proizvoda renomiranih proizvođača pronaći sve, čak i za najzahtjevnije gurmane i kulinarske mahere!

Za najzahtjevnije nudimo vrhunsko posuđe i noževe za Chefove i kućanstva - Kai i deBuyer, reprezentativno posuđe, servise i pribore za jelo Korkmaz i Solingen. Za zdravu pripremu hrane tu je LAVA i BIOL posuđe od gusa, Marlux ručni mlinci, AdHoc soljenke, čajnici, rashladna tijela, čepovi i otvarači za butelje, Ken Hom wokovi. Za prava kulinarska iskustva tu su ručno rađene drvene daske za rezanje i posluživanje hrane te vrhunski stalci za pršut. Za ljubitelje kave nudimo caffetiere Pedrini.Osim toga nudimo Guzzini polikarbonatsko posuđe, vrhunske čaše Leonardo, dizajnerske uređaje Bugatti, vrhunsko posuđe ASA koje će olakšati pripremanje i serviranje hrane, ali i uljepšati vaš dom.

Za istinske ljubitelje spremanja hrane na otvorenom nudimo vrhunske Barbecook i Fahreinheit plinske i roštilje na ugljen!

Lonci&poklopci by Bajde za vaše vrhunsko kulinarsko iskustvo.

PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.