Učitavanje...
DM

NOA

NOA

NOA pametni uređaji su od 8. lipnja 2019. dostupni u shopping centru Supernova u Zadru. NOA je brand pametnih uređaja hrvatske tvrtke Hangar 18. Nakon što je 2014. godine predstavila prvi hrvatski smartphone s domaćim softwareom i pokrenula vlastitu robnu marku NOA, tvrtka Hangar 18 postavila se kao lider u segmentu prodaje pametnih telefona i jedna od najbrže rastućih IT tvrtka na tržištu u Hrvatskoj. 

Dvije godine za redom, NOA pametni telefoni, NOA N10 i NOA H10le dobitnici su prestižne nagrade "EISA Best Buy Smartphone" što potvrđuje orijentiranost NOA brenda prema “best buy” kategoriji uređaja. EISA (Expert Imaging and Sound Association). Već više od 35 godina odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike.


Osim NOA pametnih telefona i tableta, NOA u ponudi ima i NOA Vision LED televizore. 

NOA brand prisutan je na najposjećenijim svjetskim sajmovima mobilne industrije. Već tri godine za redom izlaže i prezentira svoje pametne telefone na najvećem svjetskom sajmu mobilne industrije - Mobile World Congressu u Barceloni. 

Neki od ambasadora NOA pametnih telefona su Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Ante Tomić, košarkaš Barcelone, Hrvatska Gorska služba spašavanja i drugi.


Posjetite NOA „brand store“ na prvom katu shopping centra gdje će vam ljubazni djelatnici rado predstaviti NOA asortiman i pomoći vam u odabiru novog mobitela ili drugog pametnog uređaja.

PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.