Učitavanje...
DM

ShoeBeDo

ShoeBeDo

Oduvijek smo željeli pronaći pravi dućan, jedan s osobnošću - dućan u kojem se šire pozitivne vibracije i vlada dobra atmosfera; dućan u kojem svira muzika koja te pokreće i u kojem je osoblje ljubazno a nenametljivo; dućan sa šarolikim izborom ludo dobrih stvari i progresivnim, kvalitetnim markama; u kojem dok biraš svoj novi modni detalj možeš dobiti informacije o raznim urbanim događanjima... jednostavno, željeli smo prodajno mjesto u koje će biti ugodno i zanimljivo doći čak i bez ozbiljne namjere za kupovinom.

Baš takav dućan nikada nismo pronašli, ali na temelju tih ideja pokrenuli smo ShoeBeDo. Nove generacije sa sobom su donijele nove vrijednosti a nama je cilj razumjeti ih i na njih adekvatno odgovoriti. Tako je polazište koncepta ShoeBeDo dućana, u stvari, rezultat percipiranja potrebe ljudi koja je tek danas postala potpuno očita - potrebe da se izgleda drugačije, da se izgradi jedinstven stil u skladu sa vlastitim afinitetima i stavovima, da se osjeća ugodno, informirano i moderno.
ShoeBeDo nema namjeru nametati, lažirati ili manipulirati; kod nas se cijeni nosiva odjeća i obuća, dobra muzika, filmovi, kvalitetne knjige. Obožavamo adrenalin, putovanja, kreativnost i ljude sa stilom. Želimo da ShoeBeDo dućani tako i odišu. Posjetite nas i procijenite jesmo li uspjeli u tome!

PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.