Učitavanje...
DM

s.Oliver BLACK LABEL

s.Oliver BLACK LABEL

Prestižnu liniju s.Oliver BLACK LABEL odlikuju izvrsni materijali i elegantni krojevi, a namijenjena je poslovnim ženama i muškarcima koji drže do elegancije i kvalitete. 

Svaka linija godišnje ima 12 kolekcija tako da su najnoviji modni trendovi sigurno zastupljeni. Linija s.Oliver BLACK LABEL  Women predstavlja sofisticirane i moderne outfite koje će jednako voljeti ljubitelji jednostavnog stila, ali i oni koji se u svakoj prilici žele istaknuti. 

Pojedini komadi, upečatljivi sami po sebi, zamišljeni su u kombinaciji s onim nešto jednostavnijima, stvarajući tako mix and match outfit po guštu svake trendseterice. Linija s.Oliver BLACK LABEL Men namijenjena je poslovnim muškarcima koji drže do elegancije i kvalitete. Odjeća je napravljena od visoko kvalitetnih materijala, a posebna pozornost posvećena je izradi i detaljima. 

Osim odjeće za poslovne i svečane prigode u ponudi je i ležerna, sportsko-elegantna odjeća. Kolekcije prate jedna drugu tako da svoju garderobu lako nadopunjavate. Modni dodaci poput torbica, remena, novčanika, šalova, marama i cipela čine vaš styling savršenim.

PRIZEMLJE
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.