Učitavanje...
DM

Watch Centar

Watch Centar

Tvrtka Watch Centar osnovana je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brendova modnih satova i nakita. 

Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brendovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 19 vlastitih prodajnih mjesta te na više od stotinu lokacija na prostoru Hrvatske, a a uključuje i webshop Satovi.com.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i angažmanu djelatnika pridobili smo vjerne kupce, a iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i modnog nakita osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila naše mjesto na tržištu.

Brendovi satova i modnog nakita koje možete pronaći u Time 12 u Supernova Centru Zadar su: Guess, Nautica, Jacques Lemans, Casio, Pierre Lannier, Rosefield, Galileo, Timex, Police, Just Cavalli, Swatch i Flik Flak i široki asortiman Guess i Brosway nakita. 

Kako bi našim kupcima pružili vrhunsku uslugu osigurali smo vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen stručnim timom stručnjaka i urara. 


PRIZEMLJE
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.