Učitavanje...

Supernova nagrađuje: „Naša ljubavna fotka“

11. veljače 2019.

U mjesecu ljubavi tražimo najkreativniji ljubavni par koji ćemo nagraditi super nagradama. Ako ste baš vi takav zaljubljeni par, a osim što ste jako kreativni volite se i slikati, prijavite se na naš nagradni natječaj. Zadatak je jedostavan – od 11. do 13. veljače u inbox Facebooka nam pošaljite svoju zajedničku fotku novijeg ili starijeg datuma, koja savršeno opisuje vašu ljubav, a jedinstvena je i totalno drugačija od drugih. Prilikom prijave, uz fotografiju ne zaboravite navesti i puno ime i prezime. 

Budite kreativni i zabavni kako bi fotografijama osvojili naš žiri koji će među prijavama odabrati dvije najbolje. Prvo mjesto osvaja poklon bon od 300 kn, a drugo mjesto poklon bon od 200 kn parfumerije. Proglašenje dobitnika zakazujemo na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače.  Ovo bi mogao biti odličan valentinovski poklon, zar ne? S nestrpljenjem očekujemo vaše fotografije! ;)

Pravila natječaja:

 1. Priređivač natječaja pod nazivom „Naša ljubavna fotka“ je društvo s ograničenom odgovornošću Supernova Dubrava d.o.o. iz Zagreba, Avenija Većeslava Holjevca 62. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.
 2. U navedenom natječaju mogu sudjelovati članovi Facebook stranice Supernova Garden Mall osim zaposlenika priređivača sa užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Supernova centra sa svojom užom obitelji. 
 3. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske koji imaju navršenih 16 godina u trenutku objave ovog natječaja. Maloljetnici koji su navršili 16 godina mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika. Osobe mlađe od 16 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju i ako se utvrdi da odabrani dobitnik nije poštivao uvjete natječaja, tj. da nije imao navršenih 16 godina u trenutku objave natječaja, bit će isključen iz natječaja i nagrada mu neće biti dodijeljena. Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se ostavljanjem autorskog komentara korisnika ispod objave koja komunicira nagradni natječaj na zadanu temu i u zadanom roku.
 4. Kako bi se prijavili, natjecatelji trebaju poslati fotografiju u i osobne podatke u inbox službene Facebook stranice centra Supernova Garden Mall. 
 5. Dobitnici će biti proglašeni 14. veljače 2019. na Facebook stranici centra Supernova Garden Mall te kontaktirani porukom u inbox s dodatnim informacijama vezanim za preuzimanje nagrade. Sudionici su dužni nagrade preuzeti do kraja veljače na info pultu centra. 
 6. Slanjem prijave na natječaj Sudionik je suglasan da se svi navedeni podaci koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka (svrhama, razdobljima čuvanja podataka, pravima ispitanika, itd.) prilog su ovih pravila i čine njihov sastavni dio (Prilog – Obavijest o obradi osobnih podataka). 
 7. Najoriginalnija prijava, po izboru žirija, osvojit će 1. nagradu: Douglasov poklon bon u vrijednosti 300 kn, dok će drugoplasirani natjecatelj osvojiti Douglasov poklon bon u vrijednosti 200 kn. 
 8. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz Natječaja.
 9. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdan razlog. 
 10. Priređivač nagradnog natječaja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook, 2) predaje netočnih osobnih podataka 3) drugih tehničkih problema
 11. Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija. 
 12. Facebook ne sponzorira, ne administrira, ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Facebooku.

Pravila privatnosti dostupna ovdje


Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.