Učitavanje...

Velika zabava za najbolji početak škole, 7.9.

09. rujna 2019.

Sjajna proslava za povratak u školske klupe okupila je prošle subote, 7.9. mnoštvo malih i velikih školaraca i njihovih roditelja koji su uživali u zabavi, igri i smijehu.

Najveseliji party za početak nove, uspješne školske godine oduševio je školarce koji su na jedan dan postali najbolji znanstvenici, umjetnici i kreativci.

S velikim zanimanjem u očima pratili su fantastičnu predstavu “Baš je cool biti znanstvenik!”, ali i uživali u znanstvenoj radionici izrade balona od sapunice, kreativnoj zoni u kojoj su izrađivali  super spomenare, igrama u kojima školarci uživaju pod školskim odmorom: gumi - gumi, školica ...

Zabava nije mogla proći bez super partya na kojima su mališani mogli osvojiti fantastične nagrade, a zasladiti su se mogli u slatkom kutku punom prefinih slatkiša. Roditelji puni pitanja oko prehrane i načina na koji će njihovo dijete iz vrtića prijeći u školu, svoje su odgovore pronašli u kutku za roditelje u kojem su na njihova pitanja strpljivo odgovarali nutricionisti i pedagozi. 

Sjajna zabava, puno igre i zabave obilježili su najbolji početak nove školske godine u centru Supernova Garden Mall. Kako nam je bilo, pogledajte u fotogaleriji. 

Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.