Učitavanje...

U nove radne pobjede uz - 25% na Guess Connect Smartwatch satove!

24. rujna 2018.

Sportski ste tip i treba vam sat koji će pratiti vaše aktivnosti? Stalno ste na cesti i treba vam navigacija od točke A do točke B? Toliki ste ljubitelj glazbe da ni sekundu u danu ne želite provesti bez nje? Toliko ste zaposleni da u svakom trenutku pri ruci (da ne kažemo na ruci) želite imati svoj kalendar, podsjetnike, alarme i vremensku prognozu? Toliki ste fashionist da želite sat kojem možete mijenjati sučelje ovisno o odjevnoj kombinaciji ili raspoloženju? Ili jednostavno - sve od navedenog! 

Ako se minimalno jedna od ovih stavki odnosi na vas, onda je Guess Connect Smartwatch sat iz vaših snova. Iz Guessa su lansirali kolekciju pametnih satova koji zadovoljavaju apetite onih gladnih tehnoloških inovacija, ali i svih modno osvještenih pojedinaca koji bi rado ovakvu kombinaciju poželjeli i na svojoj ruci. 

Sada ovi sjajni satovi mogu biti vaši uz odličan popust: od 24. rujna 2018.  Time& Bags by Watch Centar vam daruje 25% popusta na Guess Connect Smartwatch satove. Popust se obračunava na blagajni i ne zbraja se s ostalim popustima.

Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.