Učitavanje...
DM

Time&Bags

Time&Bags

Tvrtka Watch Centar osnovana je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brendova satova i modnog nakita. 

Dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu garancija su kvalitete naše ponude i usluge. Naši brendovi satova i modnog nakita zastupljeni su u 19 vlastitih prodajnih mjesta te na više od stotinu lokacija na prostoru Hrvatske, a uključuje i webshop satovi.com. 

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i angažmanu djelatnika pridobili smo vjerne kupce, a iznimno velika ponuda raznovrsnih modela satova i modnog nakita osvojila je poklonike svjetskih modnih trendova te potvrdila naše mjesto na tržištu.

Brendovi satova i modnog nakita koje možete pronaći u Time&Bags 2 su: Brosway, Daniel Klein, Flik Flak, Fossil, Galileo, Guess, Jacques Lemans, Just Cavalli, Nautica, Swatch, Timex, Police, Casio, Pierre Lannier i Rosefield.

Kako bi našim kupcima pružili vrhunsku uslugu osigurali smo vlastiti servis satova i nakita koji je predvođen stručnim timom stručnjaka i urara. 

Za one kojima je Watch Centar poslovnica u Supernova Garden Mall-u predaleko ili im se jednostavno ne izlazi iz svog doma, obožavateljima satova i modnog nakita omogućena je online kupovina na webshopu Satovi.com. Online kupnja uključuje sigurnu kupnju i besplatnu dostavu te bogat izbor renomiranih svjetskih brandova. 

Uz satove i nakit, trgovina nudi najnovije kolekcije Guess accessoriesa poput torbi, novčanika i remenja.


PRVI KAT
Bankomat
Toilette
Stepenište
P. stepenice
Dizalo
Baby Room
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.