Učitavanje...

Isprobajte klizanje u društvu mlade reprezentacije u hokeju!

04. siječnja 2019.

Grad Zagreb je domaćin IIHF U20 Svjetskog prvenstva u hokeju na ledu, a povodom toga hrvatski mladi hokejaši stižu i na klizalište u centar Supernova Buzin! 

Pridružite nam se u subotu, 12.1. u 17 h i isprobajte klizalište u društvu mlade reprezentacije u hokeju na ledu.  Ne propustite super priliku da sa svojim mališanima upoznate mlade hrvatske hokejaše, koji će vam rado pokazati sve svoje vještine na ledu! 

Mladi hokejaši će prisutnu djecu naučiti osnovama hokeja - mališani će naučiti kako držati palicu, voditi pak po ledu i pucati na gol. Za uspomenu ih očekuju i prigodne nagrade - pakovi, a sa simpatičnim hokejašima će se za kraj moći i fotografirati. 

IIHF U20 Svjetskog prvenstva (divizija II, grupa B) u hokeju na ledu održat će se u Domu sportova od 15-21. siječnja 2019. Na SP-u će uz domaćina Hrvatsku nastupiti i reprezentacije Izraela, Nizozemske, Belgije, Meksika i Srbije. Ulaz na sve utakmice SP-a je slobodan, a hrvatska reprezentacija prvenstvo otvara u utorak, 15. siječnja utakmicom sa Nizozemskom (20:00 sati).

Raspored utakmica pogledajte u priloženim dokumentu. 

Sve novosti
Pratite nas

Newsletter

Prijavite se i prvi saznajte sve o našim novim ponudama.