BOŽIĆNO DARIVANJE NA INSTAGRAMU

Nagradni natječaj na Instagramu:„Božićno darivanje"

Nagradni natječaj je završen. Provjerite jeste li među dobitnicima.
DOBITNICI:

Biljana GabrićIvana BaranjSaša ŠpanovićJelena JuretaMarko JertecTihana PaladinIvana BabicIvana Margetić PetakDora ŠutaloMarta Rakovac
Pravila nagradnog natječaja

1. Priređivač natječaja je društvo s ograničenom odgovornošću Supernova Garden Mall d.o.o., Avenija Većeslava Holjevca 62. Nagradni natječaj priređuje se u cilju promocije priređivača te unapređenja prodaje u njegovim poslovnim prostorima.

2. U navedenom natječaju mogu sudjelovati članovi Instagram zajednice osim zaposlenika priređivača s užom obitelji te zaposlenici prodajnih mjesta unutar Supernova centra sa svojom užom obitelji.

3. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske koji imaju navršenih 16 godina u trenutku objave ovog natječaja. Maloljetnici koji su navršili 16 godina mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika. Osobe mlađe od 16 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju i ako se utvrdi da odabrani dobitnik nije poštivao uvjete natječaja, tj. da nije imao navršenih 16 godina u trenutku objave natječaja, bit će isključen iz natječaja i nagrada mu neće biti dodijeljena. Pravo na sudjelovanje u Kreativnom natječaju ostvaruje se ostavljanjem autorskog komentara korisnika ispod objave koja komunicira nagradni natječaj na zadanu temu i u zadanom roku.

4. Kako bi se prijavili, natjecatelji u komentaru Instagram posta trebaju ostaviti autorski komentar na zadani zadatak. 

5. Dobitnici će biti proglašeni u više kola kroz 11. i 12. mjesec 2022. godinu te su dužni u roku od 24 sata od objave na Instagram storyju dostaviti svoje informacije u inboxu (ime, prezime, e- mail adresu i kontakt broj). U slučaju da pobjednici ne dostave tražene informacije, izabrani će biti sljedeće rangirani sudionici prema ocjeni žirija.

6. Slanjem prijave na natječaj Sudionik je suglasan da se svi navedeni podaci koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, budući da su nužni za odabir i kontaktiranje natjecatelja, provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja te objavu dobitnika i dodjelu nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka pronađite na poveznici: https://www.supernova-gardenmall.hr/pravila-privatnosti/

7. Najbolje prijave osvajaju jedan od poklona s liste:
Harry Potter paket +  Supernova poklon kartica od 400 kunapoklon paket za muškarca: Loccitane, vesta Zara +  Supernova poklon kartica od 400 kunapoklon paket za kućne ljubimce, ZOO City poklon bon 500 kunaChloe poklon paket za žene + Supernova poklon kartica od 400 kunaMuški Zara set šal, novčanik  + Supernova poklon kartica 400 kunaŽenski set Loccitane + Supernova poklon kartica od 500 kunaŽenski sat Pierre Lannier, knjiga Dina Rubina "Na sunčanoj strani ulice" + Supernova poklon kartica 400 kunaSet za bebe igračka, dekica i cipelice + Supernova poklon kartica od 700 kunaMuški set bluetooth slušalice i zvučnik + Supernova poklon kartica od 700 kunaLego set za djecu + Supernova poklon kartica 800 kuna

8. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionirat će se eliminacijom Sudionika iz Natječaja.

9. Priređivač može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila navedenog natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdan razlog.

10. Priređivač nagradnog natječaja neće snositi odgovornost u slučaju: 1) tehničkih promjena kod društvene mreže Facebook, 2) predaje netočnih osobnih podataka 3) drugih tehničkih problema

11. Sudjelovanjem u Natječaju svaki Sudionik prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo da Dobitniku ne dodijeli nagradu i sve ostale aktivnosti predviđene za Dobitnika ako Dobitnik u pisanom obliku odbije prihvatiti ova Pravila, uključujući posebno odredbe ovog članka. U tom slučaju Dobitnik postaje osoba ponovljenim odabirom Žirija.

12. Meta Instagram ne sponzorira, ne administrira, ni na koji način ne podržava ovu promociju te ona s njim nije ni na koji način povezana. Sudjelovanjem potvrđujete da ste suglasni da ustupate svoje podatke Priređivaču, a ne Meta Instagram.Nagradni natječaj se provodi se od 29.11 do 21.12.2022. kroz 10 objava.