USKRS

Nagradni natječaj

Jeste li ikada spojili uskrsne praznike i proveli ih daleko od doma?

Egzotično putovanje, odmor uz more ili samo odlazak do obitelji u drugi grad za Uskrs može biti prava avantura! Ako još uvijek svima prepričavate dramu ili pustolovinu koja vam se dogodila na uskrsnom putovanju, kratko je opišite i nama jer najuzbudljivije i najzanimljivije nagrađujemo #super nagradama!

Napišite nam svoju avanturu u rubriku ispod, ostavite svoje podatke, a mi ćemo najbolje odgovore nagraditi poklon-karticama od 100 ili 500 kuna.

Nagrade:   
  • 10 x 100 kuna na poklon-kartici  
  • 5x 500 kuna na poklon-kartici

PRIJAVA

Odaberite:
*Vaša e-pošta će se koristiti isključivo u svrhu besplatne informacije o trendovima, novim proizvodima, posebnim prodajnim prigodama i nagradnim igrama putem e-pošte, kao i drugim vijestima, informacijama i upozorenjima koja se odnose na poslovanje Supernova centara.

Unosom svoje e-pošte u potpunosti se slažete da možemo pohraniti te obraditi vaše osobne podatke u skladu s našom politikom o zaštiti osobnih podataka, a više informacija možete pogledati na Pravilima o privatnosti, prema kojoj suglasnost za obradu danih podataka uvijek možete opozvati na isti način na koje ste podatke i dali na korištenje.
Nagradno pitanje