Uhvati proljeće

Vrijeme je za nove početke!

NAGRADNI NATJEČAJ: Traži se Super žena!

U mjesecu posvećenom ženama odlučili smo najkreativnije i nagraditi, a ujedno i otkriti tko su Super žene koje njihovi bližnji vole i posebno cijene.

Sudjelujte u našem Facebook nagradnom natječaju u kojemu tražimo tri najkreativnije prijave - od 5. do 31. ožujka u komentarima nominirajte žene koje za vas nose titulu Super žene. Na kreativan i zanimljiv način opišite zašto su baš one posebne i drugačije od drugih i zašto im se divite. Tri najkreativnije prijave s područja cijele Hrvatske nagradit ćemo s poklon-karticom u iznosu 1000 kuna. 

Veselimo se vašim prijavama i drago nam je da ćemo na ovaj simboličan način posebnim damama pokazati koliko su voljene. Jedva čekamo saznati sve o vašim Super ženama!


Proljetni shopping uz najbolju poklon-karticu

Iz godine u godinu vaši omiljeni brendovi neprestano predstavljaju fantastične aktualne trendove pretočene u izvrsne komade koje morate imati u svojoj garderobi.

Počastite se novom odjećom za svakodnevne ili nešto elegantnije kombinacije, a spremate li se na ljetovanje, ne propustite ponudu kupaćih kostima i ostale opremu za plažu. Uživajte u shoppingu i novim kolekcijama trgovina centara Supernova uz Supernova poklon-karticu.

Pratite nas na Instagramu

Pronađite nas i na Instagramu pod profilom supernova_hrvatska jer vas svakog mjeseca očekuju super nagradni natječaji, noviteti s lokacija i odlične ponude. 

Tu su i nezaobilazne modne inspiracije kao i sjajni recepti te savjeti po mjeri.

Zapratite nas već danas i uživajte u hrpi odličnih iznenađenja.