SUPERNOVA HRVATSKA

Ponosni sponzor završnice Davis Cupa za grupu D

Sponzorstvom nad značajnim međunarodnim sportskim događajem kao što je finale Davis Cupa Supernova Grupa želi doprinjeti važnosti tenisa i sporta općenito  te posebno podržati hrvatski tim na natjecanju u Splitu.

Supernova Grupa koja u Hrvatskoj upravlja s ukupno 16 trgovačkih centara, postala je nacionalni sponzor finala skupine D Davis Cupa koji će se održati od 12. do 17. rujna u Splitu. Ovim partnerstvom Supernova Grupa se svrstava među najveće promicatelje vrhunskog hrvatskog sporta i postaje pouzdan partner tenisačima na njihovom putu do sjajnih rezultata.

“Počašćen sam što smo postali nacionalni sponzor finala Davis Cup-a, jednog od najprestižnijih događaja u svijetu tenisa, a samim time i podrška tenisačima koji će nastupiti na njemu. Vjerujemo kako će naša sponzorstvo ovome turniru kao i podrška sportašima doprinijeti dodatnoj prepoznatljivosti tenisa i sporta u Hrvatskoj te privući još više mladih sportskih talenata da ustraju u ostvarenju svojih snova i ciljeva. Radujemo se stvaranju nezaboravnih zajedničkih trenutaka na predstojećem Davis Cupu kako za igrače tako i za sve navijače i ljubitelje tenisa”, izjavio je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Kao dio sklopljenog partnerstva, Supernova Grupa će u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom, u tjednu prije Davis Cupa, od 2. do 7. rujna organizirati niz akcija na društvenim mrežama i u svojim centrima diljem Hrvatske. Zabavni program u znaku Davis Cupa započinje već ovu subotu 2. rujna u centru Supernova Karlovac, a u nedjelju 3. rujna slijedi nastavak u centru Supernova Colosseum u Slavonskom Brodu. Tenisko druženje bit će organizirano i u trgovačkim centrima Supernova Varaždin 4. rujna, Supernova Zadar 5. rujna,  te u Zagrebu – u trgovačkom centru Supernova Buzin 6. rujna i Supernova Garden Mall 7. rujna. 

U navedenim danima kupci i posjetitelji Supernova centara moći će sudjelovati u brojnim teniskim izazovima te osvojiti sportske rekvizite, ulaznice za nadolazeće finale te brojne vrijedne darove poput Supernova poklon kartica.

Zagrijavanje uz tenis u centrima Supernova

Vrijeme je za tenis. Zagrijavanje za Davis Cup završnicu koja se igra u Splitu, a čiji je ponosni sponzor upravo Supernova Hrvatska, očekuje vas u centrima supernova Karlovac, Colosseum, Varaždin, Zadar, Buzin i Garden Mall.Zaigraj tenis i osvoji nagrade. Uživaj u teniskom spektaklu, zabavi se i razveseli nagradama. Očekuju vas Supernova poklon kartice te brojne nagrade od Hrvatskog teniskog saveza. 
  • 2.9. od 18:00 do 20:00 sati teniski spektakl smjestit će se ispred centra Supernova Karlovac. Hrvatski teniski savez za vas je pripremio brojne aktivnosti i vrhunsku zabavu. Naravno, tu su i super nagrade poput 3x50€ na Supernova poklon karticama kao i brojne druge. Dođite i zabavite se u centru Supernova Karlovac.
  • 3.9. od 18:00 sati teniski spektakl seli u prostor centra Supernova Colossum. Povedite djecu i uživajte u pravom teniskom partyju .
  • 4.9. od 18:00 sati domaćin teniskom zagrijavanju nam je centar Supernova Varaždin. 
  • 5.9. od 18:00 sati tenis se seli na jug, točnije, u naš centar Supernova Zadar gdje vas očekuje sjajno raspoloženje, rekete, lopte, mreža i super nagrade.
  • 6.9. od 18:00 sati tenis gostuje u centru Supernova Buzin. Nezaboravno sportsko iskustvo donijet će vam super zabavu i brojne nagrade.
  • 7.9. kao finalni teniski spaktakl tu je veliki party u centru Supernova Garden Mall s početkom u 17:00 sati. Okušajte se na teniskom poligonu i pokažite svoje umijeće jer najspretnije ćemo nagraditi potpisanim lopticama i Supernova poklon karticama. Za vas smo pripremili čak tri poklon kartice po 50€. Osim zanimljivih aktivnosti s našim animatorima, svoje vještine prezentirat će i najmlađi članovi saveza, a svi ćemo se zajedno osvježiti sladoledom i prirodnim sokovima. Za posjetitelje spremamo i razne poklone iznenađenja, ali i posebne goste.

Borna Gojo oduševio naše posjetitelje na druženju

Supernova Grupa je kao nacionalni sponzor Davis Cup finala, s ciljem podrške hrvatskim tenisačima na natjecanju, organizirala niz promotivnih akcija na društvenim mrežama i u svojim centrima diljem Hrvatske uz završno okupljanje i druženje u zagrebačkom Supernova Garden Mallu.U Supernova Garden Mallu održano je tenisko druženje ususret finalu skupine D Davis Cupa na kojem se okupljenim posjetiteljima i obožavateljima tenisa pridružio Borna Gojo, nova hrvatska teniska zvijezda uz izbornika Vedrana Martića. Tom prilikom posjetitelji Supernova Garden Malla mogli su sudjelovati u brojnim teniskim izazovima te osvojiti sportske rekvizite, ulaznice za nadolazeće finale te brojne vrijedne nagrade poput Supernova poklon kartica koje je najuspješnijima dodijelio sam Borna Gojo. Brojni obožavatelji iskoristili su ovo priliku i za fotografiranje s novom omiljenom sportskom zvijezdom koja im je rado podijelila i autograme.

"Zadovoljan sam kako sam odigrao na US Openu, bilo je naporno, ali znam da nemam vremena za odmor. Odmah sam se prebacio na Davis Cup i već počeo s pripremama za ono što slijedi u Splitu. Kad je reprezentacija u pitanju ne treba mi posebna motivacija. To je ono što posebno volim i to se već zna. Činjenica da ću biti prvi reket reprezentacije ništa neće promijeniti što se tiče pritiska - za reprezentaciju idem do kraja. Nadam se da će nas navijači podržati, bio bi to odličan poticaj u mečevima koji će biti teški, od prvog do posljednjeg", izjavio je Borna Gojo.

Supernova Grupa kao nacionalni sponzor finala, u tjednu uoči Davis Cupa, od 2. do 7. rujna organizirala je niz promotivnih akcija i na društvenim mrežama i u svojim drugim centrima diljem Hrvatske. Zabavni program u znaku Davis Cupa započeo je 2. rujna u centru Supernova Karlovac, a sve do završnog druženja u zagrebačkom Supernova Garden Mallu, održao se i u centrima Supernova Colosseum u Slavonskom Brodu, Supernova Varaždin, Supernova Zadar te Supernova Buzin.
“Sretan sam što smo postali nacionalni sponzor finala Davis Cupa, jednog od najprestižnijih događaja u svijetu tenisa, a samim time i podrška tenisačima koji će predstavljati Hrvatsku na ovom natjecanju. Vjerujem kako su sportska druženja u našim centrima razveselila teniske entuzijaste te kako će naše sponzorstvo ovome turniru kao i podrška sportašima doprinijeti dodatnoj prepoznatljivosti tenisa i sporta u Hrvatskoj te privući još više mladih sportskih talenata da ustraju u ostvarenju svojih snova i ciljeva. Radujemo se stvaranju nezaboravnih zajedničkih trenutaka na predstojećem Davis Cupu kako za igrače tako i za sve navijače i ljubitelje tenisa”, izjavio je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Ovogodišnje finale skupine D Davis Cupa održava se u Splitu od 12. do 17. rujna, a osim Hrvatske reprezentacije na natjecanju će sudjelovati i predstavnici Nizozemske, Finske i SAD-a. Hrvatsku reprezentaciju na čelu s Bornom Gojom čine i Ivan Dodig, Mate Pavić i Dino Prižmić.