Supernova poklon kartica

Bilo da je riječ o svečanoj obljetnici, rođendanskoj proslavi, darivanju povodom rođenja djeteta, maturalnoj večeri, proslavi diplome, blagdanskom poklonu, poslovnom darivanju ili nekoj drugoj važnoj prigodi, uz poklon karticu nećete pogriješiti.

Darivanjem Supernova poklon kartice omogućavate poklon koji traje čak 12 mjeseci što je ujedno i period u kojem se može obaviti shopping. Poklon kartica odličan je izbor i za last minute odluke, a obradovat će i one najzahtjevnije. Poklon kartice dostupne su za nadopunu u iznosima od 10 do 300 eura te ih je moguće koristiti u svim shopping centrima Supernova Hrvatska. 

*Sve poklon kartice koje su kupljene s kunskim iznosima, od 1.1.2023. će se automatski konvertirati u eure po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 i vrijede do svog isteka bez obzira na konverziju.

Supernova poklon kartice posebne su po još jednome, a to je što svaka može biti personalizirana. Odličan je to poklon ako želite dodatno iznenaditi svoje voljene osobe.

Svoju kupnju Supernova poklon kartica obavite na jednom od infopulteva u shopping centrima ili putem webshopa.

Super subota uvijek donosi najbolje popuste

Najiščekivanija subota u mjesecu ponovno je tu s najboljim popustima. Omiljeni brendovi iz mjeseca u mjesec pripremaju vam ponude koje ne smijete propustiti.

U svojim kalendarima zaokružite drugu subotu u mjesecu i rezervirajte ju za super shopping i brojne uštede.

Pripremite popise za kupovinu i vidimo se u shopping centru Supernova na još jednom izdanju Super subote.

U nekim Supernova centrima očekuje vas i sjajna shopping patrola koja dijeli super nagrade najsretnijim posjetiteljima.

Zabavni natječaji i fantastične nagrade

Svoje pratitelje i posjetitelje Supernova redovito nagrađuje odličnim nagradama. Uz malo sreće i kreativnosti osvojite neke od vrijednih nagrada koje vam pripremamo u sklopu nagradnih natječaja i igara.

Okušajte znanje, sreću ili kreativnost i sudjelujte u brojnim nagradnim natječajima koje vam redovito pripremamo na našim društvenim mrežama, web stranici ili u najbližim Supernova centrima. 

Častimo vas vrijednim nagradama naših zakupnika, a osvojiti možete i poklon-kartice za najbolji shopping u svojim omiljenim trgovinama. Na jednom mjestu pronađite sve naše aktualne natječaje ili samo jednim klikom provjerite je li baš vaša prijava bila dobitna.
Uživajte u zabavnim igrama, kreativnim natječajima i prigodnim darivanjima koje s velikim zadovoljstvom redovno organiziramo kako bismo vam uljepšali dan i nagradili trud i vjernost. 
Super novosti!

TRGOVAČKI CENTRI

Shopping u više od 300 trgovina i u 15 Supernova trgovačkih centara u Hrvatskoj.

Prikaži lokacije gdje mogu:
koristiti poklon karticu
kupiti poklon karticu
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x